Met de bus naar het Gelredome!

Voor alle fans uit het hele land heeft Jannes in samenwerking met 3 partijen speciale busreizen naar het GelreDome geregeld. Heb jij kaarten gekocht, kijk dan bij de drie aanbieders of ze bij jou in de buurt vertrekken. Zo kan je met alle andere fans met de bus naar het GelreDome reizen. De bussen vertrekken ongeveer 30 minuten na einde concert weer richting jouw woonplaats.

Event Travel

Opstapplaatsen

Event Travel heeft heel veel locaties waar je kunt opstappen. Voor alle plaatsen, opstaplocaties en vertrektijden adviseren we je om op de site van Event Travel te kijken. Al v.a. € 13,00 p.p. retour!

Info & Bestellen

Lanting Reizen

Opstapplaatsen

Lanting Reizen vertrekt (onder voorbehoud) vanaf 11 locaties in het noorden van Nederland. Voor alle plaatsen, opstaplocaties en vertrektijden adviseren we je om op de site van Lanting Reizen te kijken.

Info & Bestellen

Drenthe Tours

Opstapplaatsen

Drenthe Tours vertrekt (onder voorbehoud) vanaf 5 locaties in het noorden van Nederland. Voor alle plaatsen, opstaplocaties en vertrektijden adviseren we je om op de site van Drenthe Tours te kijken.

Info & Bestellen

Schepers Tours

Opstapplaatsen

Schepers Tours vertrekt (onder voorbehoud) vanaf 7 locaties in het noorden van Nederland. Voor alle plaatsen, opstaplocaties en vertrektijden adviseren we je om op de site van Schepers Tours te kijken.

Info & Bestellen