Tassen
Het meenemen van grote tassen en rugzakken niet is toegestaan. Omdat er geen kluisjes of garderobe aanwezig zijn is het verzoek deze thuis of in de auto te laten.

Parkeren
Zorg dat u op tijd van huis vertrekt om eventuele drukte voor te zijn.
Koop vooraf online een parkeerkaart voor het terrein een snellere doorstroom
http://shop.onlineticket.nl/evenement/2766/8/jubileumconcert_jannes/parkeertickets/

Horecaplein
Kom op tijd naar GelreDome en kom alvast in de stemming op het gezellige horecaplein op het buitenterrein. Het overdekte horecaplein – waar de muziek verzorgd wordt door RadioNL – is geopend vanaf 15.00 uur.
Je kunt hier naast een drankje ook terecht voor verschillende snacks en maaltijden.

Grand Café
Wil je wat uitgebreider tafelen? Reserveer dan een tafel voor het dinerbuffet in ons Grand Café. Het Grand Café in het hoofdgebouw is geopend voor diner vanaf 18.00 uur.
Prijs per persoon € 30,- inclusief 2 consumptiemunten voor een drankje.
https://buitenpoort.nl/arrangementen/reserveren-dinnerbuffet-jannes

GelreDome Wallet
Je rekent je consumpties bij Gelredome af met de GelreDome Wallet. Deze betaalkaart is verkrijgbaar bij de automaten en/of bemande kassa’s (ook op het buitenterrein). Je kunt de Wallet inclusief tegoed zowel contant als met Credit Card of PIN betalen. De Wallet is tijdens alle evenementen en wedstrijden in GelreDome geldig. Je kunt de Wallet via de speciale wallet website registreren en persoonlijk maken. Zo kun je eenvoudig bestellingen terug zien, je tegoed opwaarderen of na afloop van het concert je tegoed terug laten boeken naar je bankrekening. Het minimale bedrag waarvoor je de Wallet kunt aanschaffen is € 5,-