Tweede Single – Jannes vraagt fans om nummer te kiezen

Jannes vraagt fans de tweede single te kiezen. Na het succes van de eerste single Laat Me en de release van het nieuwste album ‘Gevoel Van Samen Zijn’ is het tijd voor de tweede single. Jannes wil samen met zijn fans de tweede single kiezen en dus vraagt hij jullie om te laten weten welk nummer de tweede single moet worden.

Kies de tweede single

Op de Facebookpagina van Jannes heeft Jannes een video geplaatst en daarin vraagt hij jullie, de fans, te kiezen. Ga snel naar zijn Facebookpagina en laat weten welk nummer jij als tweede single van Gevoel Van Samen Zijn kiest. Uit alle inzendingen wordt dan bepaald welke single de tweede single gaat worden. Jij hebt dus directe invloed op de uiteindelijke keuze!

15 Jaar Jannes

Na een overweldigende start van het jubileumjaar met de aankondiging van het nieuwe album, de fandag, het Jannes Hotel en uiteraard het concert in het GelreDome, is Jannes enorm trots op hetgeen in korte tijd bereikt is. Het nieuwe album is zo goed ontvangen dat het op 3 binnen kwam in de Album top 100. De fanclubdag was een groot succes en het Jannes Hotel was een prachtige dag. En dat allemaal dankzij jullie, zijn trouwe fans!

7 Oktober GelreDome

Zoals jij weet geeft Jannes op 7 oktober zijn jubileumconcert in het GelreDome. De kaartverkoop is nu iets langer dan een maand gestart en het gaat enorm goed. Jannes is zo blij met de verkoop dat hij nog meer zin heeft in het concert. Om de fans het makkelijker te maken naar het GelreDome te komen, zijn er in samenwerking met 3 partijen busreizen georganiseerd naar het GelreDome toe. Heb jij een kaartje gekocht voor het concert en wil je graag met een van deze busreizen naar het Gelredome reizen, klik dan hier voor de organisatoren, opstapplaatsen en prijzen.

Vier het 15 jarig jubileum in het Gelredome mee

KOOP TICKETS
2018-08-09T15:25:26+00:0016 juni 2017|15 Jaar|

5 Comments

 1. geert 16 juni 2017 om 15:51

  je tweede singel moet zeker deze worden …….dief van mijn hart …..gr, geert

 2. Grietje Pit 2 juli 2017 om 16:45

  Hallo Jannes ik heb de cd Laat me hij is mooi

 3. Petra Rutten 1 augustus 2017 om 20:07

  Nogal na aan het genieten van de VIP avond in de Bonte Wever in Assen. Luisteravond van de nieuwe cd.
  Wat was mijn kind trots dat Jannes haar aanhaalde om het lied: Ik wil naar Griekenland!.

  Groeten, Petra en Cheverney

 4. Fokke Hansma 9 september 2017 om 14:12

  Hoi Jannes,
  Ben een Grote fan van je.
  Geniet ontzettend van je mooie muziek.
  Wens je succes,op je 15 jarig jubileum concert.

  Vr gr van:
  Fokke Hansma uit Leeuwarden, Frieslân

 5. Geert 7 oktober 2017 om 00:59

  Al fan vanaf het eerste uur,verschillende optredens meegemaakt perfect,ahoy was top maar ook enschede,ga zo door??

Reageren niet (meer) mogelijk.

X