Jannes vraagt fans de tweede single te kiezen. Na het succes van de eerste single Laat Me en de release van het nieuwste album ‘Gevoel Van Samen Zijn’ is het tijd voor de tweede single. Jannes wil samen met zijn fans de tweede single kiezen en dus vraagt hij jullie om te laten weten welk nummer de tweede single moet worden.

Kies de tweede single

Op de Facebookpagina van Jannes heeft Jannes een video geplaatst en daarin vraagt hij jullie, de fans, te kiezen. Ga snel naar zijn Facebookpagina en laat weten welk nummer jij als tweede single van Gevoel Van Samen Zijn kiest. Uit alle inzendingen wordt dan bepaald welke single de tweede single gaat worden. Jij hebt dus directe invloed op de uiteindelijke keuze!

15 Jaar Jannes

Na een overweldigende start van het jubileumjaar met de aankondiging van het nieuwe album, de fandag, het Jannes Hotel en uiteraard het concert in het GelreDome, is Jannes enorm trots op hetgeen in korte tijd bereikt is. Het nieuwe album is zo goed ontvangen dat het op 3 binnen kwam in de Album top 100. De fanclubdag was een groot succes en het Jannes Hotel was een prachtige dag. En dat allemaal dankzij jullie, zijn trouwe fans!

7 Oktober GelreDome

Zoals jij weet geeft Jannes op 7 oktober zijn jubileumconcert in het GelreDome. De kaartverkoop is nu iets langer dan een maand gestart en het gaat enorm goed. Jannes is zo blij met de verkoop dat hij nog meer zin heeft in het concert. Om de fans het makkelijker te maken naar het GelreDome te komen, zijn er in samenwerking met 3 partijen busreizen georganiseerd naar het GelreDome toe. Heb jij een kaartje gekocht voor het concert en wil je graag met een van deze busreizen naar het Gelredome reizen, klik dan hier voor de organisatoren, opstapplaatsen en prijzen.

Vier het 15 jarig jubileum in het Gelredome mee

KOOP TICKETS