Het nieuwste album van Jannes, ‘Gevoel Van Samen Zijn’, is nog maar net een week uit en komt met stip binnen op 3 in de GFK album top 100! Een fantastische prestatie en mijlpaal bovendien, omdat Jannes met dit album zijn 15-jarige jubileum als zanger viert. Jannes is enorm trots en zegt over deze prestatie het volgende:

‘Wat een geweldig resultaat! Ik sta met mijn nieuwe album tussen mensen zoals Lil Kleine, Roger Waters, The Beatles en U2. Ik ben zo trots, ik heb zelfs een notering boven The Beatles! En dan te weten dat het grootste gedeelte van de verkopen uit fysiek product bestaat. Ik ben super trots!’

GFK Album top 100

De GFK Album top 100 wordt wekelijks samengesteld en bekijkt hoeveel fysieke verkopen en downloads er van een album zijn geweest. Het aantal verkopen en downloads wordt opgeteld en dat bepaalt de plek in de GFK Album top 100. Jannes staat met zijn nieuwste album binnen een week dus op de derde plaats!

Jannes ongekend populair

Jannes wordt op handen gedragen door jullie, zijn trouwe fans. Behalve de tientallen hits die hij op zijn naam heeft staan, draagt zijn sympathieke uitstraling zeker bij aan zijn populariteit. Met het opvallend grote aantal albums dat hij tot nu toe uit heeft gebracht en het constante succes dat hij daarmee wist te bereiken, kan men zonder meer spreken van een unieke carrière in de Nederlandse muziekwereld. De hoeveelheid edelmetaal, gouden en platina awards die hij in de wacht wist te slepen, spreekt eveneens boekdelen. Een ongekende vorm van waardering door zijn fans.

Gevoel Van Samen Zijn

Het nieuwe album ‘Gevoel Van Samen Zijn’ bevat opnieuw een mix van zomerse klanken, vrolijke up-tempo liedjes en sfeervolle ballads. Vanavond begint Jannes bij de MediaMarkt in Apeldoorn met zijn promotour. Hij zal een aantal locaties in Nederland aandoen om zijn nieuwe album persoonlijk te signeren. Bekijk hier alle signeersessies die gepland zijn.

15 jarig jubileum

Het 15-jarige jubileum van Jannes wordt op zaterdag 7 oktober 2017 gevierd met een spetterend jubileumconcert in het GelreDome te Arnhem. Met dit bijzondere concert hoopt Jannes het echte gevoel van samen zijn met zijn fans te bereiken. Jannes had ooit nog de droom om een concert in het GelreDome te geven. 7 oktober is het dan zover. Op 10 mei is de kaartverkoop gestart en deze gaat enorm goed! Mocht jij nog geen kaarten hebben gekocht, dan kan je dat alsnog doen via de website of bij een van de Primera winkels in het land. Wees er snel bij, want voor je het weet is het concert uitverkocht!