Fanclubdag 2017 groot succes

De fanclubdag was een groot succes! Gisteren was het eindelijk zover, mijn jaarlijkse fanclubdag. Dit is een dag waar ik altijd heel erg naar uitkijk. Ik vind het tegelijkertijd ook heel erg spannend. De enige vraag die ik mijzelf altijd stel is: “zouden er wel fans komen?” Nou dat was gisteren wel degelijk het geval. Het was drukker dan de voorgaande jaren, jullie waren met 2000 fans vertegenwoordigd. Wat doet dit mij enorm goed!

Fanclubdag 2017

Het is een enorme eer om deze fanclubdag voor jullie, mijn echte fans, te mogen organiseren. Net als de vorige fanclubdagen had ik er dit jaar ook weer veel zin in. Het is altijd leuk om weer een hoop bekende gezichten en ook veel nieuwe gezichten te zien. Toen ik in de Bonte Wever arriveerde, hebben we meteen de soundcheck gedaan, want ik wil natuurlijk wel dat alles tot in de puntjes verzorgd is en dat het aan niets ontbreekt. Nadat ik een paar liedjes heb gezongen ben ik even gaan relaxen want deze dag is voor mij zo spannend…

2000 Fans stromen binnen

De tijd was aangebroken dat we konden beginnen met de fanclubdag. De deur ging open en een mensen massa kwam naar binnen. Het stopte niet ik wist niet wat er gebeurde. In een mum van tijd stond de hele Bonte Wever vol. Ik had een aantal interviews met radio en televisie. Doordat het binnen al een groot feest was konden zij mij niet verstaan en dus we moesten we naar buiten voor de interviews. Want er toen gebeurde was ongelofelijk. Het gordijn ging opzij en daar stond ik in de spotlight. Het dak ging er compleet van af. Ik moest door de zaal naar buiten en dat was nog wat. Ik kan natuurlijk niet zomaar doorlopen dus velen van jullie heb ik al een hand kunnen gegeven. Na 10 minuten waren we eindelijk buiten waar ik een interview had met SBS Shownieuws. Na het interview gingen we naar binnen en ging ik mij opmaken voor “jullie” dag.

Fanclubdag om nooit te vergeten

Het gordijn ging opzij en wederom ging het dak er vanaf. Ik had kippenvel de hele Bonte Wever was vol. Niet normaal zo druk het was. Wat ben ik toch een bevoorrecht mensen met fans zoals jullie. Uiteraard begin ik met mijn single ‘Laat Me’ en de hele zaal zong uit volle borst mee. Na het muzikale programma was de tijd daar om met jullie allemaal op de foto te gaan en het nieuwe album ‘Gevoel Van Samen Zijn’ te signeren. Het is voor mij genieten als ik jullie blije gezichten weer zie. Het is voor mij een teken dat jullie blij worden van mijn muziek. Nadat ik met de laatste fan op de foto ben gegaan en het album heb gesigneerd, zijn wij onze spullen gaan pakken en ben ik met mijn gezin naar huis gegaan. Thuis aangekomen hebben wij nog lang na gepraat over de geweldige dag.

Video Fanclubdag

Bekijk hier de video terug van deze fantastische fanclubdag!

Lieve mensen ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken dat jullie naar de fanclubdag zijn geweest. En voor de mensen die niet zijn geweest, ik hoop jullie allemaal te zien op 7 oktober in het GelreDome. Vandaag was al een feestje maar dat wordt echt een heel groot feest. Mijn 15 jarig jubileum gaan wij samen heel groot vieren!

Heb jij nog geen kaarten gekocht voor het GelreDome? Klik dan hier om kaarten te bestellen.

2018-08-09T15:25:27+00:005 juni 2017|15 Jaar, Muziek|

5 Comments

 1. Henk Boonstra 5 juni 2017 om 20:01

  Jannes bedankt voor de geweldig fanclub dag ik heb genoten was helemaal super geweldig,en als het mij aan gaat voor de 2e singel zou ik zeggen pak die van de zevende hemel Kanjer

 2. Laura 7 juni 2017 om 21:39

  Het was erg gezellig en je hebt leuke liedjes. Zevende hemel is een leuk liedje

 3. gerda smit 8 juni 2017 om 16:53

  Lieve Jannes
  de cd presentatie was 1 groot feest.
  en onze gezegde is:
  het is geen feest
  als jannes niet is geweest.

  Je hebt weer een top album gemaakt.
  ik ben nog met je op de foto geweest en heb je wat leuke kado’s gegeven.
  Waaronder een 15 jarige jubileum dvd. met van alles erop
  je hebt me nog beloofd dat je op mijn facebook pagina
  https://www.facebook.com/groups/1088020641272634/
  wat zou schrijven hoe je de dvd vond en om aan al jouw dik 2300 leden een berichtje op de site zetten.
  ik hoop snel wat van je te horen.

  Liefs Gerda Smit
  ps wij zijn er zeker weten bij in Gelredome de kaarten liggen al poosje in de la.

  een andere vraag ga je ook een keer een concert in Groningen geven?

 4. jo wolff en rien frenken 24 juni 2017 om 17:29

  jannes wij komen naar arnhem 7 okt de kaarten liggen al klaar grtjs rien en jo uitlimburg beegden en wessem

 5. Monique 8 oktober 2017 om 18:28

  Lieve Jannes,

  Wat een geweldig concert gaf je gisterenavond in het Gelredome. Ik heb heel veel plezier gehad gisteren.
  En de liedjes heb ik allemaal meegezongen. En nu op naar de 20.
  Veel liefs

  Monique

Reageren niet (meer) mogelijk.

X