De fanclubdag was een groot succes! Gisteren was het eindelijk zover, mijn jaarlijkse fanclubdag. Dit is een dag waar ik altijd heel erg naar uitkijk. Ik vind het tegelijkertijd ook heel erg spannend. De enige vraag die ik mijzelf altijd stel is: “zouden er wel fans komen?” Nou dat was gisteren wel degelijk het geval. Het was drukker dan de voorgaande jaren, jullie waren met 2000 fans vertegenwoordigd. Wat doet dit mij enorm goed!

Fanclubdag 2017

Het is een enorme eer om deze fanclubdag voor jullie, mijn echte fans, te mogen organiseren. Net als de vorige fanclubdagen had ik er dit jaar ook weer veel zin in. Het is altijd leuk om weer een hoop bekende gezichten en ook veel nieuwe gezichten te zien. Toen ik in de Bonte Wever arriveerde, hebben we meteen de soundcheck gedaan, want ik wil natuurlijk wel dat alles tot in de puntjes verzorgd is en dat het aan niets ontbreekt. Nadat ik een paar liedjes heb gezongen ben ik even gaan relaxen want deze dag is voor mij zo spannend…

2000 Fans stromen binnen

De tijd was aangebroken dat we konden beginnen met de fanclubdag. De deur ging open en een mensen massa kwam naar binnen. Het stopte niet ik wist niet wat er gebeurde. In een mum van tijd stond de hele Bonte Wever vol. Ik had een aantal interviews met radio en televisie. Doordat het binnen al een groot feest was konden zij mij niet verstaan en dus we moesten we naar buiten voor de interviews. Want er toen gebeurde was ongelofelijk. Het gordijn ging opzij en daar stond ik in de spotlight. Het dak ging er compleet van af. Ik moest door de zaal naar buiten en dat was nog wat. Ik kan natuurlijk niet zomaar doorlopen dus velen van jullie heb ik al een hand kunnen gegeven. Na 10 minuten waren we eindelijk buiten waar ik een interview had met SBS Shownieuws. Na het interview gingen we naar binnen en ging ik mij opmaken voor “jullie” dag.

Fanclubdag om nooit te vergeten

Het gordijn ging opzij en wederom ging het dak er vanaf. Ik had kippenvel de hele Bonte Wever was vol. Niet normaal zo druk het was. Wat ben ik toch een bevoorrecht mensen met fans zoals jullie. Uiteraard begin ik met mijn single ‘Laat Me’ en de hele zaal zong uit volle borst mee. Na het muzikale programma was de tijd daar om met jullie allemaal op de foto te gaan en het nieuwe album ‘Gevoel Van Samen Zijn’ te signeren. Het is voor mij genieten als ik jullie blije gezichten weer zie. Het is voor mij een teken dat jullie blij worden van mijn muziek. Nadat ik met de laatste fan op de foto ben gegaan en het album heb gesigneerd, zijn wij onze spullen gaan pakken en ben ik met mijn gezin naar huis gegaan. Thuis aangekomen hebben wij nog lang na gepraat over de geweldige dag.

Video Fanclubdag

Bekijk hier de video terug van deze fantastische fanclubdag!

Lieve mensen ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken dat jullie naar de fanclubdag zijn geweest. En voor de mensen die niet zijn geweest, ik hoop jullie allemaal te zien op 7 oktober in het GelreDome. Vandaag was al een feestje maar dat wordt echt een heel groot feest. Mijn 15 jarig jubileum gaan wij samen heel groot vieren!

Heb jij nog geen kaarten gekocht voor het GelreDome? Klik dan hier om kaarten te bestellen.