‘Gevoel Van Samen Zijn’ is het nieuwe album van Jannes en vanaf vandaag officieel verkrijgbaar! Jannes is enorm trots op het eindresultaat en kan niet wachten om jullie reacties te horen en lezen!

Gevoel Van Samen Zijn

Dit nieuwe album heet zoals je inmiddels weet ‘Gevoel Van Samen Zijn’. Deze naam is bewust gekozen, hiermee hoopt Jannes iets terug te kunnen geven aan zijn trouwe fans. Zij die er altijd zijn bij zijn optredens en zij die altijd zijn muziek kopen en luisteren, dat zijn de fans waar Jannes het voor doet! Het album ‘Gevoel Van Samen Zijn’ draagt Jannes dan ook op aan alle fans.

12 nieuwe tracks

Het nieuwste album bevat maar liefst 12 nieuwe tracks, waarvan onlangs het eerste nummer als single is uitgebracht: “Laat Me”, een uptempo nummer wat inmiddels al te beluisteren is via spotify en te downloaden via iTunes. Behalve 12 nieuwe nummers heeft Jannes ook 3 liedjes opnieuw opgenomen. ‘Eleonora’, ‘Ga Maar Weg’, en ‘Ik Wil Naar Griekenland’, allen hits waar Jannes ooit mee begon, zijn in een verfrissend nieuw jasje gestoken.

Signeersessies

Heb jij het nieuwe album gereserveerd, dan kan je het vandaag verwachten. Vergeet niet naar een van de signeersessies te komen zodat Jannes jouw exemplaar van ‘Gevoel Van Samen Zijn’ kan signeren! Alle informatie over de signeersessies lees je hier.

Fanclubdag

Uiteraard kan je het album ook laten signeren tijdens de jaarlijkse fanclubdag. Meer informatie over de fanclubdag vind je hier. Het zou natuurlijk mooi zijn als je de nieuwe nummers van het nieuwe album al helemaal kan meezingen, want Jannes zal ongetwijfeld enkele nummers voor jullie zingen.

Concert GelreDome

Heb jij al kaarten gekocht voor het concert in het GelreDome op 7 oktober? Indien je die nog niet hebt gekocht, kan je ze via deze site makkelijk en veilig bestellen. Let goed op waar je kaartjes koopt… Jannes heeft gemerkt dat er veel (te) dure kaarten worden aangeboden buiten zijn eigen site om. Pas goed op waar je koopt en betaal niet te veel. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 17,50 tot 32,50 (exclusief eventuele reserveringskosten). Wist je dat je ook met de bus kan meerijden naar het GelreDome en weer terug naar de opstapplaats? Scheelt je een lange autorit en het vinden van een parkeerplaats. Bekijk hier alle mogelijkheden.