‘Laat Me’ is de eerste single van het nieuwe album ‘Gevoel Van Samen Zijn’. Deze nieuwe single is vanaf vandaag verkrijgbaar en geschreven door zijn vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar. ‘Laat Me‘ is een vrolijk uptempo nummer en weer kenmerkend voor de typische Jannes klank.

Laat Me luidt jubileumjaar in

Met de nieuwe single Laat Me luidt Jannes zijn jubileumjaar in. Jannes zit dit jaar 15 jaar in het artiestenvak. Deze nieuwe single is een van de 12 gloednieuwe liedjes van zijn splinternieuwe album ‘Gevoel Van Samen Zijn’. Behalve deze nieuwe singles zijn er nog  3 oude nummers in een nieuw jasje gestoken voor het nieuwe album en dit maakt het album compleet. Het is dan ook geen toeval dat Gevoel Van Samen Zijn uit 15 liedjes bestaat.

De nieuwe single is vanaf nu verkrijgbaar via iTunes en je kunt het liedje luisteren via Spotify.

Download Laat Me

De nieuwe single is vanaf nu te downloaden bij iTunes. Klik op de iTunes button en je komt automatisch bij de nieuwe single uit in iTunes waar je het nummer meteen kan downloaden!

download via iTunes

Luister Laat Me

Jubileumconcert GelreDome

Het jubileumjaar wordt op 7 oktober bekroond met een spetterend jubileumconcert in het GelreDome te Arnhem. Met dit bijzondere concert hoopt Jannes het echte gevoel van samen zijn met zijn fans te bereiken. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website JannesOnline.nl

Het nieuwe album is al te reserveren en komt 2 juni officieel uit.