Kaarten kopen voor het jubileumconcert van Jannes kan op twee manieren. Je kunt kaarten kopen via de website van Jannes of bij een van de Primera winkels in het land. Helaas zijn er ook anderen die de kaarten voor 7 oktober proberen te verkopen. Doe het alsjeblieft niet, je betaalt vaak teveel of je ontvangt soms de kaarten niet!

De afgelopen week is de verkoop van de kaarten gestart. Er zijn al heel veel fans die via de website of bij een van de Primera winkels kaarten hebben gekocht voor het concert in het GelreDome. Jannes is daar erg blij mee, maar hij krijgt ook te horen dat er kaarten via andere wegen worden aangeboden aan zijn fans. Jannes is er heel duidelijk in:

“Als je kaartjes wilt kopen voor mijn concert, doe dat dan alleen via mijn website of bij een van de Primera winkels in het land. Er zijn helaas ook nu weer personen die aan het doorverkopen van kaarten willen verdienen. Deze personen vragen teveel geld voor de kaartjes en in sommige gevallen betaal je voor de kaartjes maar krijg je ze nooit toegestuurd!”

Kaarten kopen via Jannes Oline

Je koopt het snelste de kaarten via JannesOnline. De verkoop van de kaarten doen we samen met Paylogic en je betaalt via een versleutelde verbinding zodat de aankoop echt veilig gaat. Je herkent een versleutelde verbinding aan het groene slotje (in de adresbalk). Je kan bij het kopen een keuze maken uit staanplaatsen, zitplaatsen of plaatsen voor minder validen. Er komen straks nog VIP kaarten beschikbaar, meer informatie daarover volgt snel.

Kaarten kopen bij Primera

Kan of wil je geen aankopen via internet en de site van Jannes doen, dan kan je terecht bij een van de vele Primera winkels. Er zit er altijd een bij jou in de buurt. Je kan bij de Primera vestigingen veilig en voor de reguliere prijs jouw kaarten kopen voor het concert in het GelreDome.

Weet waar je koopt

Helaas gebeurt het nog bijna bij elke show die een artiest geeft. Er worden mensen benadeeld met valse kaarten, mensen ontvangen de kaarten helemaal niet of er worden kaarten duurder doorverkocht dan dat ze werkelijk kosten. Op de website www.weetwaarjekoopt.nl kan je kijken of de aanbieder waar jij de kaarten wilt kopen een officieel verkooppunt is. Twijfel je aan de aanbieder? Koop dan geen kaarten maar ga naar de website of een Primera winkel bij jou in de buurt!