Vrijdag hebben wij de laatste puntjes op de i gezet in de studio. Mijn nieuwe album is definitief klaar, ik ben enorm blij met het resultaat. Mijn nieuwe album komt  2 juni officieel uit maar is vanaf vandaag al te bestellen. De mensen die ingeschreven staan voor mijn nieuwsbrief hebben als eerste een bericht ontvangen om het album te bestellen.

Nieuwe album

Mijn nieuwe album heet “Gevoel Van Samen Zijn”. De naam is bewust gekozen, want hoe geef je je trouwe fans iets terug van hetgeen je al jaren van die fans krijgt? Jannes wil tijdens zijn jubileum ‘samen zijn’ met zijn fans. Want zonder zijn fans, had Jannes jubileum nooit bereikt! Het album ‘Gevoel Van Samen Zijn’ draagt Jannes dan ook op aan zijn fans.

Nieuwe liedjes

Het album bevat 12 nieuwe liedjes en 3 liedjes die Jannes opnieuw heeft opgenomen. ‘Eleonora’, ‘Ga Maar Weg’, en ‘Ik Wil Naar Griekenland’ hits waar Jannes ooit mee begon zijn in een verfrissend nieuw jasje gestoken.

Nieuwsbrief

Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Je blijft dan automatisch op de hoogte van al het nieuws rondom Jannes en het 15 jarig jubileum!

Bestel bij Bol.com
Bestel bij CD Hal