Het Jannes Hotel gaat voor de derde keer open! Net als de voorgaande jaren heeft Jannes er weer enorm veel zin in om in een kleine groep met zijn fans samen te zijn. Zoals je wellicht op Facebook en/of Jannesonline.nl hebt gelezen, zit Jannes dit jaar 15 jaar in het vak. Om dit jubileum te vieren, wordt er veel georganiseerd, waaronder de opening van het Jannes Hotel. Bovendien komt het nieuwe album van Jannes op 2 juni uit wat je nu vast kunt bestellen.

Jannes Hotel Actie met Radio NL

Als fan van Jannes kan jij aanwezig zijn in het Jannes Hotel. In samenwerking met RadioNL maak jij kans op een van de 15 toegangsbewijzen voor het Jannes Hotel op 1 juni a.s. Via RadioNL maken 15 fans kans om exclusief toegang te krijgen op 1 juni. Deze kleine groep fans komt dichtbij Jannes en er is veel te doen. Al met al een prachtige kans op een mooie ontmoeting!

Waar maak je kans op

De 15 winnaars van deze actie zijn de gasten van Jannes. Er is een heerlijk diner, jullie gaan het nieuwe album beluisteren, een drankje drinken en uiteraard overnachten. De volgende ochtend wordt afgesloten met een heerlijk en uitgebreid ontbijt. Een schitterende avond staat alle winnaars van deze actie te wachten!

Wat moet je doen

Om in aanmerking te komen voor een van de 15 toegangsbewijzen doe je het volgende:

Ga naar de website van RadioNL en kies daar voor deze speciale actie. Omschrijf wat 15 jaar Jannes voor jou als fan betekent en stuur jouw inzending daarna in. Uit alle inzendingen worden uiteindelijk de 15 winnaars gekozen. Wellicht ben jij op donderdag 1 juni een van de 15 gasten van Jannes!

LET OP: deze actie gaat vrijdag 12 mei in!

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Hotel, Sport- en Evenementencentrum De Bonte Wever te Assen