De jaarlijkse Fanclubdag van Jannes is dit jaar op 4 juni en wordt gehouden in De Bonte Wever te Assen. De zaal gaat open om 13.00 uur en programma zal aanvangen om 14.00 uur. Net als alle voorgaande fanclubdagen is Jannes altijd benieuwd hoeveel fans er komen, maar oprecht blij en trots op alle fans die naar deze dag komen. Op de fanclubdag zal Jannes zijn nieuwe album aan jullie, zijn fans, presenteren.

Wat is er allemaal te doen?

Jannes zal tijdens de fandag zijn nieuwe album aan jullie presenteren. Hij zal wat meer vertellen over het ontstaan van het album en over de nummers die op dit nieuwe album staan. Uiteraard zal Jannes ook een aantal nummers voor jullie zingen. Het wordt gewoon genieten met alle fans bij elkaar. Een echt “Gevoel Van Samen Zijn”. Als je het nieuwe album hebt gekocht, neem het mee, dan kan je het door Jannes laten signeren. Uiteraard kan jij ook met Jannes op de foto.

Jubileumconcert Gelredome

Op 7 oktober geeft Jannes een jubileumconcert in het Gelredome. Hier zal ook aandacht aan besteed worden tijdens de fanclubdag. Ook hier kan jij bij zijn! Wil jij dit unieke concert niet missen, koop dan nu jouw tickets bij een van de Primera winkels of klik hier om online tickets te kopen.