Op zaterdag 7 oktober a.s. viert Jannes zijn 15-jarig jubileum als artiest met een megaconcert in het GelreDome in Arnhem. Bovendien verschijnt op vrijdag 2 juni het splinternieuwe album “Gevoel Van Samen Zijn”. Evenals vijf jaar geleden in Ahoy Rotterdam belooft het een geweldige muzikale avond te worden. Een groot feest, waarbij Jannes op het podium zal worden bijgestaan door een 16-koppige big band. De tickets zijn vanaf 10 mei verkrijgbaar via JannesOnline.nl en bij de winkels van Primera.

7 Oktober Gelredome

Dit jubileumconcert op 7 oktober is er uiteraard voor jullie, zijn fans. Zoals de titel van het nieuwe album al aangeeft, wil Jannes het gevoel van samen zijn creëren. Jannes bevindt zich graag onder de fans en wil jullie trouw aan hem mede via dit concert terugbetalen. Want zonder de steun van alle fans had Jannes zijn 15 jarig jubileum nooit kunnen bereiken.

Jannes hoopt dat er zoveel fans als mogelijk bij dit concert aanwezig zijn. Het Gelredome biedt plaats aan veel fans, vandaar de keuze voor het Gelredome. Bovendien zijn zowel de fans als Jannes bekend met het Gelredome vanwege het Mega Piraten Festijn wat hier vaak plaatsvindt en waar Jannes regelmatig een optreden verzorgt.

Kaarten vanaf nu verkrijgbaar

Wil je zeker zijn van een kaartje voor het concert op 7 oktober? Bestel dan nu meteen jouw kaarten via de website of ga snel naar een winkel van Primera om de kaarten te kopen!