Na weken van schrijven, inzingen, aanpassen, opnieuw inzingen en afmixen is het zover: het nieuwe studioalbum is gereed! Zoals Jannes al op Facebook aangaf, zijn de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i gezet en is het album definitief af.

Studioalbum

Bijna elk jaar dat Jannes in het vak zit is er een studioalbum uitgekomen, zo ook dit jaar. Jannes is enorm blij met het eindresultaat van wederom een prachtig album. Het album is speciaal voor jullie de fans geschreven. Met dit album wil Jannes teruggeven wat hij al 15 jaar van de fans ontvangt: een gevoel van Samen Zijn.

Demo’s

Via Facebook heeft Jannes stiekem al wat laten horen van de demo’s. Deze liedjes komen allemaal op het album terug. Het zijn rustige maar ook weer uptempo liedjes die dit album compleet maken. Het nieuwe studioalbum is vanaf begin juni te koop.

Nieuwsbrief

Speciaal voor de abonnees van de nieuwsbrief heeft Jannes straks wat extra’s. Ben jij nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief van Jannes, doe dat dan snel!

Dit soort berichten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

Nu Inschrijven