De laatste weken zijn we druk bezig met de afronding van het nieuwe album. Het belooft ook nu weer een prachtig album te worden, wat Jannes samen met zijn bekende vaste team produceert. Jannes heeft veel tijd en energie gestoken in dit nieuwe album wat in zijn jubileumjaar – 15 jaar Jannes – zal uitkomen.

Vaste team

Dit nieuwe album is deze keer ook weer tot stand gekomen i.s.m. Jannes’ vaste schrijf- en productieteam bestaande uit Emile Hartkamp en Norus Padidar. Het is iedere keer weer een uitdaging om iets nieuws te produceren. Ook dit keer is het Jannes weer gelukt om een prachtig album te maken, met hulp van Emile en Norus en de overige leden van het vaste team waar Jannes al jaren mee samenwerkt.

Nieuwe nummers

Voor het nieuwe album zijn weer prachtige nieuwe nummers geschreven. Zomerse klanken, uptempo en gevoelige liedjes wisselen elkaar af en zijn de kenmerken van dit prachtige nieuwe album. Het zal een album zijn zoals jullie dat kennen van Jannes! Via zijn facebookpagina heeft Jannes al een paar korte fragmenten laten horen van de demo’s en dat klinkt toch echt fantastisch? Uiteraard is Jannes straks benieuwd wat jullie er van vinden…

Verwachte release nieuwe album

De verwachting is dat dit album begin juni uitkomt. Jannes en het team moeten dus nog even doorwerken en de laatste puntjes op de i zetten om er weer een prachtig album van te maken, zoals jullie van Jannes gewend zijn. De lezers van de nieuwsbrief kunnen binnenkort echt wat leuks in de nieuwsbrief verwachten. Houd jouw mailbox dus in de gaten zodat je niets mist van Jannes en het jubileumjaar.

Demo’s

Heb je het bericht van Jannes op Facebook gezien? Hij heeft een paar demo’s laten horen… Mocht je het gemist hebben, onder dit bericht staat die video zodat je die demo’s alsnog kan beluisteren!

Ben jij nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Meld je ook aan en blijf ook op de hoogte. We sturen niet elke dag, maar wel regelmatig een interessante nieuwsbrief!

Dit soort berichten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

Nu Inschrijven