Koos Alberts is een man waar ik vroeger altijd naar opkeek en waar ik altijd naar luisterde in mijn jongere jaren. Ik heb altijd mooie herinneringen gehad aan de muziek van Koos Alberts. Een speciaal moment afgelopen jaar was toen Koos mij het goede nieuws vertelde dat ik de Koos Alberts Award gewonnen had in de categorie “Beste Album”. Ik ontving de Koos Alberts Award uit handen van Joke, de vrouw van Koos. Dit was een moment die ik niet snel zal vergeten. Ik ben hier erg trots op en zeer dankbaar dat ik deze Award in ontvangst mocht nemen.

Het was uitgerekend Koos Alberts die mij een paar maanden later in een bomvol GelreDome een gouden plaat overhandigde voor mijn album “Onderweg Naar Jou”. Ik was zeer verrast dat ik Koos ineens het podium op zag komen. Het was muisstil in het GelreDome toen Koos het woord nam.

Koos sprak mooie woorden: “Jannes je bent een kanjer. Ik vind het mooi dat je weer een gouden plaat hebt. En ik hoop dat je nog honderden gouden platen in ontvangst mag nemen. Je verdient het, je bent een juweeltje”.

Deze gouden plaat is ook voor jullie want zonder jullie had dit nooit gebeurd. Ik ben dan ook erg blij met jullie. Bedankt!

Dit soort berichten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

Nu Inschrijven