2017 wordt een heel bijzonder jaar. In 2017 zit ik namelijk 15 jaar in het artiestenvak. Het afgelopen jaar was een bewogen jaar met een lach en een traan. 2016 was een mooi jaar met de gouden plaat voor ‘Onderweg Naar Jou’ als hoogtepunt.

2017 vol feestelijkheden

2017 wordt een jaar vol feestelijkheden, er gaan mooie dingen gebeuren. Wat er precies gaat gebeuren? Ik kan daar nog niet veel over vertellen, behalve dat we met de voorbereidingen bezig zijn om dit jubileum op gepaste wijze met jullie, mijn fans, te vieren. Want zonder mijn fans, had ik natuurlijk nooit dit jubileum bereikt!

Blijf op de hoogte

Ik wil graag jullie betrekken bij de ontwikkelingen rondom 15 jaar Jannes. Een voornemen van mij is dan ook om jullie regelmatig per nieuwsbrief te informeren over dit bijzondere jaar. In de nieuwsbrief zullen we elke editie weer iets meer prijsgeven van alle gebeurtenissen rondom mijn jubileum.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig mijn updates in je mailbox!

Inschrijven

Social Media

Behalve de nieuwsbrief kan je me uiteraard ook via social media volgen. Via de bekende kanalen informeren we je uiteraard over mijn 15 jarig jubileum, maar je kan hier ook terecht voor andere informatie over mijn optredens en meer. Op mijn Social Wall zie je de laatste berichten direct terug, voor alle berichten kan je doorklikken naar o.a. Facebook, Twitter en YouTube.

Tot slot wens ik je een fantastisch, muzikaal 2017 toe!