Voor “Onderweg naar Jou” hebben we in verschillende provincies de allermooiste clips opgenomen met als resultaat een extra dvd waarop zeven fantastische clips, interviews, hilarische momenten, kijkjes achter schermen en prachtige beelden van waardevolle omgevingen en lieve mensen staan. Ik wilde jullie toch iets extra’s geven.

In 2016 stond er weer een nieuw album op de planning. Ik ben enorm trots en blij met hoe het album “Onderweg Naar Jou” uit eindelijk is geworden. Het is ieder jaar weer een enorme uitdaging om iets moois te maken voor jullie. Op dit album staan onder ander mijn nieuwe single’s “Een grammetje geluk”, “Kom drink ‘t laatste glas met mij” en “Huilen doe ik wel alleen”.

Het album is tot stand gekomen in samenwerking met mijn vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar en ik laat zien dat ik door alle gebeurtenissen om me heen maar één ding wilde en dat is nóg gepassioneerder doorgaan met de dingen die ik al deed. Zo is het idee geboren voor een dit album en wellicht een van de mooiste albums dat wij tot nu toe hebben gemaakt. Het moest voor mij in ieder geval een album worden met iets extra’s. Want hoe geef ik jullie iets terug van hetgeen ik je al jaren van jullie krijg?

Juist, nog dichter op de teksten, dichter op de muziek, dichter op het ontwerp en op de clips en het aller belangrijkste, nog dichter bij Jou!. Vandaar de naam “Onderweg Naar Jou”.

Ik was zelf enorm gespannen over of “Onderweg Naar Jou” in de smaak zou vallen jullie. Mijn gevoel vertelde mij dat het wel goed zou komen maar het is iedere keer toch weer spannend. Al die spanning was voor niets. Al snel bleek dat mijn nieuwe album goed in de smaak viel bij jullie. De reacties waren overweldigend en ik ben ontzettend dankbaar dat ik jullie blij mag maken met mijn muziek. Ik ben nu ook alweer met iets nieuws bezig maar daar binnenkort meer over.

Zeer dankbaar ben ik dat ik elk jaar weer door het hele land mag optreden. Allemaal prachtige optredens. En dat ik daar al mijn gevoel in het echt mag uiten met mijn fans. Ook in 2016 was het weer een jaar waar ik veel mensen mocht blij maken met mijn muziek. Niet alleen nieuwe nummers maar ook de oude die nog altijd goed aanslaan bij al mijn fans.

Tot snel bij een van mijn optredens!

Jannes

Dit soort berichten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

Nu Inschrijven