15 Jaar 2017-06-07T08:28:29+00:00

15 Jaar Jannes in het Gelredome

Jannes zit 15 jaar in het artiestenvak. Dit moet uiteraard gevierd worden en dat gaat gebeuren! Op 7 oktober geeft Jannes een jubileumconcert in het Gelredome te Arnhem. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website en alle Primera vestigingen. Koop nu jouw kaarten en zorg dat je er bij bent, want je mag dit concert echt niet missen!

Vier het 15 jarig jubileum in het Gelredome mee

KOOP TICKETS

Gevoel Van Samen Zijn

De titel van het album “Gevoel Van Samen Zijn” is bewust gekozen. Jannes verwijst ermee naar zijn fans, die hij zo enorm koestert en waardeert en bij wie hij zich thuis voelt. Juist met hen wil hij dat gevoel delen. Zoals Jannes het zelf verwoordt:

“Ik besef maar al te goed dat er zonder mijn fans geen jubileum gevierd zou kunnen worden. Zij hebben mij altijd door dik en dun gesteund. Daar ben ik ze ontzettend dankbaar voor. Dat wij-samen gevoel is heel belangrijk. Ook voor mij!”

Naast 12 splinternieuwe liedjes zijn er drie nummers bij, die in een verrassend nieuw jasje zijn gestoken. Het gaat om “Eleonora”, “Ik Wil Naar Griekenland” en “Ga Maar Weg”, de liedjes waar Jannes zijn carrière mee begon. Klik hier voor de volledige tracklist.

Bestel bij Bol.com
Bestel bij CD Hal
15 Jaar Jannes Jubileum Concert
7 oktober 2017
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
BESTEL KAARTEN
X