Nieuw album nu verkrijgbaar!

Gisterenavond vond de albumpresentatie van Meer Dan Een Vriend plaats in De Smelt te Assen. Emile Hartkamp presenteerde de avond en Jan Keizer overhandigde Jannes symbolisch het eerste exemplaar van het nieuwe album. Jannes zong liedjes van zijn eerdere albums en natuurlijk ook nieuwe nummers. Uiteraard was het nieuwe album hier te koop en de fanclub was aanwezig met Jannes merchandise.

 

Na het optreden nam Jannes ruim de tijd om met alle aanwezige fans op de foto te gaan en om handtekeningen uit te delen. Aan alle fans die gisteren aanwezig waren in De Smelt: bedankt voor de zeer geslaagde avond! Binnenkort zetten we foto’s en videobeelden van de avond online, dus houd deze website in de gaten!

 

Het nieuwe album Meer Dan Een Vriend is vanaf vandaag overal verkrijgbaar. Bij de retailers lopen leuke acties, waarbij je kans maakt op fantastische prijzen! Hieronder een overzicht:

 

Bol.com - Bestel Meer Dan Een Vriend nu via Bol en maak kans op een gouden plaat van Jannes! Als klap op de vuurpijl komt Jannes de gouden plaat persoonlijk aan de prijswinnaar overhandigen. Als je er snel bij bent ontvang je het nieuwe album met handtekening! Klik op deze link voor meer informatie over de actie.

 

Free Record Shop - Koop je Meer Dan Een Vriend bij Free Record Shop, dan maak je kans op de complete Jannes CD-collectie! Alle albums van Jannes in één keer in huis, wie wil dat nou niet! Klik hier voor meer informatie. 

 

MediaMarkt en Saturn - Koop Meer Dan Een Vriend bij MediaMarkt, bewaar je kassabon goed en ga naar www.mediamarkt.nl/jannes en maak kans op een all inclusive reis naar Griekenland voor twee personen, aangeboden door Sky Tours! Ook maak je kans op één van de tien canvasdoeken met daarop de albumhoes van Meer Dan Een Vriend.

 

Music Store - Als je het nieuwe album bij Music Store koopt, maak je eveneens kans op een fantastische reis! In samenwerking met Sky Tours bieden we een all inclusive vakantie aan naar Kreta voor twee personen! Bekijk het filmpje waarin Jannes deze actie toelicht via deze link.

 Share |


Terug
06-08 , Feesttent, Hellendoorn
08-08 , Feesttent, Hierden
Bekijk de agenda
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Jannes en meld je aan voor de nieuwsbrief!

* Naam:
*  Email: